Nyheter

INVITASJON TIL KURS - Undersøkelse & behandling ad modum MANUELLTERAPI Overekstremitet, cervical & thorakal, 40timer

Kurset retter seg mot fysioterapeuter som arbeider i sykehus eller privat praksis i Østlandsområdet, og er et svært klinisk anlagt kurs i undersøkelse og behandling relatert til cerivical-/thoracalcolumna og overekstremitet. Kurset holdes av Roar Robinson og foregår i perioden september-november 2018 og finner sted på Hans & Olaf Fysioterapi A/S, Badstugata 2, Oslo.

Les mer her eller ta kontakt med roar.robinson@hof.nhn.no

Etter 1,5 år i Lillestrøm er Manuellterapeut Øyvind Erås tilbake hos oss her på Hans & Olaf Fysioterapi. I tillegg til å jobbe klinisk her på huset jobber han også som manuellterapeut for herrelandslaget i alpint og herrelandslaget i turn. Han jobber utenom drifttilskuddsordningen, og tar i mot pasienter på kort varsel uten ventetid. Han tar også i mot forsikringspasienter. Du trenger ingen henvisning fra lege. Han ser pasienter med alle typer akutte og langvarige muskel&skjelett-plager og har som manuellterapeut mulighet for å henvise videre både til radiologi og utredning hos spesialist, samt sykmelde i opptil 12 uker.

Time hos Øyvind kan bestilles her

Neste AktivA-kursstart 30.8.2018 Ta kontakt med vidar.torkelsen@hof.nhn.no for påmelding eller spørsmål. Du kan lese mer her eller gå inn via AktivA sin hjemmeside her

Boklansering på Hans og Olaf Fysioterapi

Elisabeth Heggem Julsvoll, som er fysioterapeut og spesialist i manuellterapi på Hans og Olaf Fysioterapi, er i disse tider aktuell med boken "Temporomandibulær dysfunksjon - teori, undersøkelse og behandling". 17.4 var det storslått markering av bokutgivelsen sammen med andre involverte og kolleger. Vi gratulerer!

Link til boken, finner du her

Fra venstre: Helge Risheim, Mats Klemsdal, Hilde Stendal Robinson, Tore Arne Larheim, Elisabeth Heggem Julsvoll, Carl Hjortsjø, Caroline Hoel, Linda Arvidsson.

Besøk av Helseminister, Bent Høie, på Hans og Olaf Fysioterapi

17.november 2014 var Bent Høie på besøk på Hans og Olaf Fysioterapi & Torggata Bad Treningssenter. Hensikten men besøket var å vise hvordan moderne fysioterapibehandling foregår i praksis og hvordan fysioterapeuter kan bidra i primærhelsetjenesten med diagnostisering og behandling av ulike muskel- og skjelettrelaterte plager. "Det er lenge siden en helseminister har vist en slik interesse for hva fysioterapeuter kan bidra med i primærhelsetjenesten, og jeg gleder meg til å vise ham noe av det i praksis, sier Fred Hatlebrekke, forbundsleder i Norsk Fysioterapeutforbund (NFF). Mer om saken på NFF sine sider