Om oss

Hans & Olaf Fysioterapi as er det største fysikalske instituttet i Oslo

Vi har siden oppstarten i 1967 etablert oss som det største fysikalske instituttet i Oslo, og vi holder til i gamle Torggata Bad.

Hans & Olaf Fysioterapi as har stor anerkjennelse for sin kompetanse innen fagmiljøet og har i en årrekke drevet videreutdanning av fysioterapeuter til spesialister i manuellterapi.

Hans & Olaf Fysioterapi as er muskelskjelettspesialistene i Oslo!

Mange av våre manuellterapeuter foretar vurderinger innen spesielle problemstillinger der forsikringsselskap, leger og andre kollegaer ønsker en utfyllende undersøkelse og forslag til behandlingstiltak.

De fleste av våre vel 30 terapeuter er manuellterapeuter, primærkontakter og har kommunal driftsavtale. Du kan finne telefonnummer og e-post adresse for direkte kontakt under «Medarbeidere».

Vi samarbeider med Torggata Bad Treningssenter as der pasientene får et treningstilbud i et hyggelig miljø og med et bredt utvalg av apparater.

Våre terapeuter gir deg sikker instruksjon med glimt i øyet under vårt motto DIN INNSATS – VÅR HJELP – BEDRE FORM!

Kontakt oss

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Fødselsdato (Hvis du vil på venteliste)

Melding

Du kan også ringe oss på 22 99 31 40 for en hyggelig prat.

Veibeskrivelse: Hans & Olaf Fysioterapi holder til i gamle Torggata Bad. Inngangen er nå i Badstugata - gata til høyre når du står foran bygget når du står i Torggata eller Arbeidersamfunnets plass. Vi holder til i 3. etasje, hvor man kan henvende seg i resepsjonen.